Domeinnamen kopen

Domeinen zijn geld waard

De ouderdom van een domeinnaam is van belang bij de kwaliteitsfactor die zoekmachines geven aan websites. Voor bezitters van websites die deze laten hosten op niet-relevante domeinnamen is het interessant om die ‘achterstand’ in één keer goed te maken met de aankoop van een domeinnaam.


Kopers en verkopers kennen de waarde

Als u een domein wilt kopen is het zaak dat u dat door een ‘anoniem’ persoon laat doen. Bij het verkopen is het juist beter als een potentiële koper vooraf al weet dat u het professioneel aanpakt.

Wij brengen uw domein onder de aandacht via professionele websites en gaan de onderhandelingen voor u aan. De afronding vindt plaats via een vertrouwde instantie zodat u zeker weet dat u uw geld krijgt en de koper het domein.


Kosten bemiddeling

Handelingskosten
De kosten voor bemiddeling zijn niet exact in te schatten omdat het ene domein langer duurt dan het andere en er soms meerdere onderhandelingsronden zijn.
Het uurloon voor de bemiddeling bedraagt 85 euro.

Kosten derden
Indien er kosten door derden in rekening worden gebracht belasten wij u die uiteraard door. Vooraf weet u wat die kosten zullen zijn.

Overdrachtskosten
Als de domeinnaam eenmaal is overgedragen bedragen de transactiekosten 5% van de transfersom met een minimum van 170 euro.

Hosting- en registratiekosten
Indien u zelf geheel anoniem wilt blijven plaatsen wij het domein op onze eigen servers en op naam van Nunc Ius. De kosten hiervoor bedragen 50 euro per domein per jaar.

Staken van de onderhandelingen
Als de onderhandelingen vastlopen en het domein niet wordt verkocht bent u de handelingskosten en eventuele hosting- en registratiekosten verschuldigd.


Zelf doen levert altijd minder op en is tijdrovend!

Rechten en plichten op het Internet

Uw vrijheid en plichten met betrekking tot hoe u omgaat met anderen op het Internet worden begrensd door hun rechten. Uw rechten en integriteit worden gewaarborgd in nationale en internationale wetten en verdragen.
Juridisch gelijk hebben en krijgen betekent dat aan uw uitleg de meeste waarde werd toegekend. Jurisprudentie is het gemiddelde ‘plus een’ van vele uitspraken. Voor Internet-gerelateerde conflicten is er nog nauwelijks sprake van een representatieve verzameling vonnissen en arbitrale uitspraken.