Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.

Wij en Nunc Ius behouden ons alle rechten voor

Wij en Nunc Ius behouden ons alle rechten voor. We vragen u om naar deze pagina te linken als u deze disclaimer gebruikt. Wij danken u en wensen dat uw site zo wettelijk mogelijk wordt beschermd.

Bekende Nederlandse internetsites die gebruik maken van deze disclaimer

Veel van de grootste en bekendste internetsites van Nederland gebruiken deze disclaimer. Het helpt hen de meeste juridische kwesties met betrekking tot internetrechten te vermijden. Wij presenteren u deze bedrijven van Nederland zodat u begrijpt hoe belangrijk het is om een ​​disclaimer op uw website te publiceren:

Bibliotheek Westland
Online Casino
Weerselose Markt

Deze bedrijven hebben een betrouwbare juridische bescherming van hun rechten. We hopen dat u gebruik zult maken van hun ervaring en deze disclaimer zult gebruiken zoals bedoeld.